Ommenabij Lamp


Inhoud


EmEm.png - 797 bytes Intro emmer Projecten

Waar kun je langskomen?

Aquamachina heeft haar werkplaats op Kunstenpunt Ommenabij


Dit is op het "drieplaatsenpunt" tussen Leiden, Wassenaar en Katwijk
Bus 43 Leiden-Den Haag stopt helaas niet voor de deur, uitstappen bij Haagse Schouw en om en nabij 1000 meter lopen: Langs het hotel onder het viaduct door en de weg volgen. Dit is de Ommedijkseweg. Tot ons aller spijt is er bij de dubbele verbreding van de autosnelweg niet aan gedacht ook ruimte te maken voor een bescheiden voetpad...... Het is inderdaad bijna een kilometer, je komt eerst langs de ingang van het parkeerterrein, een oud lokomotiefje, een onduidelijk bosje, een autosloperij, een fietspad (richting Wassenaar-Panbos) en dan pas ons terrein.
Met fiets vanuit Leiden/Oestgeest/Katwijk/Valkenburg: ga naar het Valkenburgse meer. Na de ingang van het parkeerterrein bij het lokomotiefje nog iets doorfietsen langs de snelweg, de ingang is na Autodemontage de Graaf.
Met de fiets vanuit Wassenaar/Den Haag/Voorschoten: neem de westelijke paralelweg langs de A44, Volg de bordjes Maaldrift, dan nog om en nabij 800 meter. Na de bocht zie je ons terrein.
Als je het leuk vind om fietsknooppunten af te rijden: nummer 49 zit bij ons op de hoek!


Met de auto:
Vanuit Amsterdam afrit 8, Leiden en vandaar kun je zowel linksom als rechtsom richting Valkenburgse Meer waarmee je vanzelf op de Ommedijkseweg komt. Vanwege veel werkzaamheden in verband met grootschalige wegaanleg is hier geen eenduidig antwoord op te geven, het veranderd regelmatig. Als je de afrit hebt gemist moet je verder rijden en doorlezen (of doorrijden en verder lezen..), je rijd ons op de snelweg voorbij en gaat door richting den Haag. Bij de stoplichten rechtsaf en direct weer rechtasaf de paralelweg op, richting Maaldrift. Vanuit den Haag moet je na het kruispunt met N488 bij Wassenaar (voorbij pomp en tuincentrum Bosrand !) bij het stoplicht linksaf slaan (richting Maaldrift) en dan de parallelweg ten westen van de A44 te nemen. Dit brengt je op de Ommedijkseweg. Na bedrijventerrrein Maaldrift is het nog om en nabij 1 kilometer. Na de bocht zie je onze loods.


Parkeren graag bij Autodemontage de Graaf, bij ons is er geen goede parkeergelegenheid. Uitgezonderd voor het ophalen/brengen van inmobiele personen of goederen. Dan doen we het hek open.
Op het terrein is wel een fietsenstalling


Grotere kaart bekijken