Ommenabij Lamp


Inhoud


EmEm.png - 797 bytes Intro emmer Projecten

Waar kun je langskomen?

Aquamachina heeft haar werkplaats op Kunstenpunt Ommenabij


Dit is op het "drieplaatsenpunt" tussen Leiden, Wassenaar en Katwijk
Bus 43 Leiden-Den Haag stopt helaas niet voor de deur, uitstappen bij Haagse Schouw en om en nabij 1000 meter lopen
Met fiets vanuit Leiden/Oestgeest/Katwijk/Valkenburg: ga naar het Valkenburgse meer. Na de ingang van het parkeerterrein bij het lokomotiefje nog iets doorfietsen langs de snelweg, de ingang is na Autodemonrtage de Graaf
Met de auto vanuit Den Haag over A44 kun je afrit 9 (Leiden Zuid) nemen, linksaf onder viaduct door en dat is Ommedijkseweg.
Vanuit Amsterdam afrit 8, Leiden en vandaar kun je zowel linksom als rechtsom richting Valkenburgse Meer waarmee je vanzelf op de Ommedijkseweg komt.
Vanwege veel werkzaamheden in verband met grootschalige wegaanleg is hier geen eenduidig antwoord op te geven, het veranderd soms
Alternatieve route is om na het kruispunt met N488 bij Wassenaar (voorbij pomp en tuincentrum Bosrand) bij het stoplicht linksaf te slaan en dan de paralelweg ten westen van de A44 te nemen. Dit brengt je er ook.
Met de fiets vanuit Wassenaar/Den Haag/Voorschoten is dit ook de snelste route. Volg bordjes Maaldrift, dan nog om en nabij 800 meter.

Parkeren graag bij Autodemontage de Graaf, bij ons is er geen goede parkeergelegenheid. Uitgezonderd voor het ophalen/brengen van inmobiele personen of goederen. Dan doen we het hek open.
Op het terrein is wel een fietsenstalling


Grotere kaart bekijken